Måndag

hejhej.
Skolan idag var väl.. sådär? (: Först handledning. Sen No. Och vi började med något arbete om typ massa länder som vi ska ha i typ ALLA ämne. -.- Jag och Carro valde Italien , yay (y, Sen lunch. Efter det so. Sen spanska, så slutade vi lita tidigare, så åkte jag hem till Emelie. Vi kollade film och krängde godis typ ? :) Nu har jag nyss ätit, och ska snart träääna! Alltid lika kul.
Puss.

Helgen

Hehehej. :)
Ett jag sedan jag skrev, har glömt bort det bara. Helgen har varit gooooood. (y,
fredag - bio New Moon med Emelie, Caroline & Amanda, filmen var ju bääst?! Sen sov jag hos Carro.
lördag - Carro sov hos mig. §
Söndag - Talangträning och typ inget mer? Men askul. :)

Idag, blir det först skola. as always. Så jävla tråkigt :D Sen hem till Emelie, & sen träning ikväll.
Ha de bra.
Puss.

; Major Lazer - Keep it goin Louder

Billecupen

hejhej. Billecupen idag, hela dagen. Det gick väl sådär. Vi åkte ut i kvartsfinalen, men det blev helt fel. O ja. Vi spelade bra, och kunde vunnit hela cupen om inte dommarna varit blinda. Helgen har varit nice. & imorgon är det måndag, jag orkar verkligen inte skolan. Får väl ta och lägga mig snart. Imorgon blir det Caroline, sen träning. Vi hörs! '
puss.

; Frida Fröjd - Aldrig Vågat Förklara

Tuffaste ? :D



Johanna | Caroline | Johanna | Emelie | Jasmine
y.

lördag .

Idag vaknade jag jävligt tidigt. Så gick jag ut med reklamen, själv. & det avr såhär typ 200 kg. -.- Så var jag hemma vid typ 12. Sen städade jag lite. Så kom Carro. Och var här till halv 9 typ.  Riktigt kul som alltid. Vi kollade på Miss March. Någon film. Ganska bra, (y, Nu ska jag typ ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon blir det upp halv7 sen billecupen, så ni som har mitt nummer, smsa ! (:
puss.

Taio Cruz - Break Your Heart

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys

Hejhej.
Äntligen helg igen. Denna helgen händer väl inte så mycket. Imorgon ska jag nog träffa Carro & på söndag är det billecupen. Önska lycka till? (:
Har precis varit ute med Elin, Wilma, Jasse och Issa. Inte så länge.
Har inte ett skit att skriva. ;d Men ha det bäst.
& skorna jag köpte igår ser ut såhär,


Puss.

; Jay-Z Ft. Alicia keys - Empire State Of Mind

torsdag @

Hej hej. Idag hände inget kul i skolan, slutade klockan 2. Så åkte jag och Caroline till väla. Köpte jeans, plånbok och strumpor. Riktigt kul som alltid med henne. :* Så var vi där i 3 timmar typ. Så åkte jag hem. Så åkte jag direkt med mamma till skopunkten, köpte 2 par stövlar. Och sen köpte vi kebab, hem och åt. Och nu är jag jävligt trött. Ska snart plugga, för vi har kaaaanske spanskaprov imorgon. ;d Orkar inte lägga ut bild på allt jag köpt, men det kommer kanske sen.
Puss.

; Black Eyed Peas - Party all the time

stooorm, ;d

Hej sötnosar .
Silket jävla väder, -.- . Blev ingen träning idag, pga vädret, typ storm? :o Så jag och Carro åkte hem till mig, och hade damp, as allways. Alltid lika kul, ;) . Har precis ätit, ska städa lite, för mitt rum är inte det snyggaste precis.  Imorgon blir det väla med caroline baby. Så jag skriver typ, imorgonkväll. Ni får ha det bra. §
Puss.

; Chris Brown - Superhuman

Skitkul dag (:

Dagen har varit fett kul ? :)
Först skola, no & svenska. Och efter no så hade jag och carro typ paniiik. HAHAH. Bussen gick halv 1, & lektionen slutade fem i halv, så vi stressade som fan. Men vi hann iallafall. Så åkte vi ner till stan. Gick till donken & käkade. Sen till pistachia och köpte gooodiiis. Sen tillbaks till skolan. Så hade vi matte, & vi fick kolasnören , (y,
Sen slutade vi, så kom jag på att jag köpt godis för mina busspengar, så jag gick hem till Carro, & fick pengar av henne, (a) Sen till bussen, åkte hem.

Sen kom Jasmine. Vi gjorde inte så mycket? § Men det var väl kul ändå, ;*

Nu ska jag plugga. So "prov" imorgon, vi ska kunna alla länder i Europa och vart dom ligger + huvudstäderna. Dock kan jag redan allt. För att jag är bäst, (h, men jag får väl plugga liiite iaf. Ni får ha det bäst.
& Caroline, tack för en sjukt kul dag , du gör skolan så mkt roligare, (a) §
Puss.

Ison & Fille - Jag skrattar idag

Tisdag

Hinner inte skriva så mycket nu, ska snart till skolan, och har inte ätit frukost än, så det är liite stressigt. Idag är det rätt lugn dag. Först NO x 2, sen lunch och då ska jag och carro ner till stan. Sen matte. Efter skolan blir det Jasmine i think? :) Ni får ha det så bra, puss.

; The Saturdays - Work

caroline, jag älskar dig, så jävla mycket, §

You, you were always on my mind
you, you're the one I've been living for
you, you're my everlasting fire
you're my always shining star

Du & Jag, det är så det ska va? (a) <3



chokladpudding

Johanna stack hem för ett tag sedan, & vi har inte gjort särskilt mycket, men det har ändå varit kuuuuul som vanligt, ;) Vi skulle göra chokaldpudding, och det blev ju såå lyckat. Pulvret tog slut, så vi tog lite oboypulver i, så det blev helt rinnigt. -.- Sen tog vi kolasås och strössel, det var ju ändå rätt gott? :D Om en och en halv timme ska jag träna, så nu ska jag typ inte göra något.. ? Ha det bäst, (y,

erkänn, det ser ju gott ut? :)

Puss.

; R Kelly - The Worlds Greatest

byebye

Nu ska jag till skolan, ha det bäst. :*

Godmorgon !

Klockan är kvart över 7, och jag sitter här i min uuuuurgulliga morgonrock och kollar på mtv. Börjar 9.20 idag, så jag kan ta det ganska lugnt. Händer väl inte något särskilt idag. Efter skolan kommer Johanna hit, sen vid 8 är det träning. :) Första inneträning med laget för mig. Denna säsongen alltså. Vi får se hur det går! ;)
Puss.

; Swingfly - Singing that melody

länkar någon ?

Yes. Ny header. För jag var trött på den gamla helt enkelt? :D
& en annan sak också.

VEM VILL BLI LÄNKAD?
orkar inte med dom där, allers grejerna. Så kommentera, om ni vill bli länkade, & få fler besökare? :) vem som helst. Glöm inte skriva er bloggadress ofc.

puss.

let the music play, you wont get away

Tänkte lägga in några låtar, som jag typ drogar för tillfället. Några nya, några gamla. Men skitsamma. :)















Puss :*

Sunday always comes to late

Hej finingar, (a)
IDAG,
så vaknade jag typ 9? Så kom My vid halv 11. Då gick vi ut och dela reklam. Sen halv 1, gick jag hem och städade, så nu är mitt rum suuuuuperfint. Sen vid 3 typ, så kom Carro. Och vi drack kaffe. Och blev jävligt hyper, HAHA. Typ roligast med dig idag älskling, (y, Vi dansade, spelade crazyfrog racespel, spelade the sims, åt bullar, drack faaaanta, och hade typ damp som aldrig förr, (h). Jag älskar dig caroline. Sen stack hon hem vid halv 7. Så nu har jag ätit kiiiinamat. hihi. Sitter här och lyssnar på musik. Imorgon blir det saknade Johanna. §
Ha det så braaaaaa. puss

ryde;

Hej på er !
Nu är det äntligen helg igen, och jag har inte bloggat på ett tag. Inatt sov Carro här, och vi hade sjukt kul! haha. Nu ska jag göra v mig och sånt, sen sticker jag till Ryyyydebäck och sove rhos saknade bästavän :* <3 Så jävla kul ska vi ha, (y, § Har typ inget kul o berätta, ;d men jag tycker ni ska kommentera, för jag är ballast, (h)
Puss & kram .

; Jeremih - Birthday Sex

PANIK.

Frisk igen, så idag var man i skolan iallafall. Började halv10, sen svenska, no och matteprov.
HAHAH, Lunchen var ju fan bäst. Jag och Carro skulle först äta i matan. Så kom vi bakom två särbarn i kön. Så stod dom där och skrek och tittade på oss, så jävla läskigt. så tog vi lite morötter. så är där såna särbarn som typ halvt dreglar över maten. och vi bara, fräscht. vi skiter i att äta. Så vi fick panik och bara sprang ut ur matan. HAHAHAHHA. Så sprang vi direkt till toan och tvättade händerna med typ 1 kg tvål, hahah. Sen var vi livrädda för allting. Och bara , shit särbarnen har rört alla dörar. så vi fick sparka upp dörarna, xd HAHAHAH. vårt liv är bara sååååååå normalt, (h). Iaf, snart ska jag träffa saknade Jasmine. Vi hörs sen. puss. §

so sick

Sjuk idag igen, så jag är hemma från skolan. -.-
Åh det är så tråkigt att vara sjuk. Finns ju inget att
göra. -.- Aja, jag underhåller väl mig själv på något
sett. Förästen så har jag slagit personligt rekord i
film-kollning. (h) 7 filmer på 3 dagar. Det är faktiskt
mycket för att vara jag, :D Nu ska jag gå & kolla
på fiiiiiiilm. hihi. Puss på er sötnosar.

handwriten (h)


fredagsmyyyyyys !

Äntligen fredag. Riktigt skön dag idag, först no. Typ assoft för vi gjorde inte så mycket ? Sen soprov, & det tog typ 20 min, sen fick man gå. Så hade vi ingen spanska, så det var typ 3 timmars håla. Så jag, Carro, Alma, Elin och My stack till västra och hälsade på där. Sen gick vi hem till Carro och åt. Sen profil. Men jag var bara med halva typ. Alla mådde ju typ skit, serriiiöst man kan inte andas där inne i den där gympasalen . ;o Sen hem . Och nu har jag precis kollat film men familjen . -.-  (a) haha, liv yes.
puss.


Holahola´

hejhej.
igår, tog man den där sprutan. & fyfan vad rädd jag var, (a).
Dock gick jag till en sån asgullig gubbe. För jag visste att en
av tanterna, bara kötta in sprutan typ? xd' Så iaf. Sprutan kändes
typ inget. ? Men efteråt så kunde man typ inte röra armen, :$
Men sen gick det typ över. & nu idag. Så har jag sjukt stor bula.
Och så jävla ont i armen. & huvudet, o allt. sug kuk på det typ? :D
& hela skolan var typ sjuka idag. liksom ofta 1 av 10 får
biverkningar. liksom 8 av 10 typ?! ;o aja.

idag efter skolan. så stack jag hem till Issa. Vi åt chokladmuffinssmet,
& hade typ allmänt damp? :D "peeeeeeeeeeace ! " hhah , (h,
nu ska jag typ gå och dö? :D sen plugga so, -.- Kysss i röven. ;d


Baby your my everything, your all I ever wanted

Shu breeee ! ;)
Måndag & skola igen. Varför kan inte höstlovet vara i typ 10 veckor? :o
Skolan var sjukt tråkig iaf. Handledning, NO, svenska, spanska.
& Vi ska få någon ny i vår klass som heter typ.. Muhammed? xd
Efter skolan åkte jag & Carro BUSS hem till mig. Ohyes vi är lata,
men orka gå när det regnar liksom? (a) Så spelade vi the sims & drack kaffe.
HAHA. Nu ska jag snart nanna. Har inte sovit bra på hela lovet.
Imorgon ska vi ta den där jävla svininfluensan sprutan. I promise.
Jag kommer typ dö? & Vi ska ta den i en gympasal. Hur tryggt känns det? ;)
Aja, jag överlever väl. Efter skolan blir det Ida, Lovisa och Jasse.
Vi hörs.
puss.

RSS 2.0